Proud to Be Hottest

Proud to Be Hottest

Tuesday, March 31, 2009

GGGrrrrrrruuuurrrrr...pakwe makwe gduh tepi jalan...

jap td kan, aku turun bawah nak p beli roti canai. on da way nak balik 2..aku tgk drama..drama org gaduh or lebih tepat lagi drama kapel tgh gaduh tepi jalan kt depan blok aku.so..nak x nak, terpakse gak aku lalu kt tepi diorg. aku wt x thu je, maklum lah xnak la masuk cmpur,kn. tapi, aku rasa cam aku kenal pempuan 2...huhu

even xde la rapat sangat tp aku kenal die..dia pun still can recognize me, kot. time aku berjalan 2...aku tgk pempuan 2 dah nangis sambil menjerit2..tp aku x dpt tangkap ape yg die ckp..aku jln pelan2..bukan sebab nak pasang telinga tau tp sebab aku curious and sebab pempuan 2 aku kenal..

lelaki 2 suruh pempuan 2 balik..aku rase diorg bru lps balik dari dating kot sbb pmpuan 2 still pakai helmet lg..lelaki 2 suruh pmpuan 2 balik kn tapi pmpuan 2 still gak duk menjerit2..time 2 aku dh x tgk dh kt diorg..dh nak msuk dh kt blok aku..tp ak rs cm nk tgk je skali lg..so, aku pusing la..niatnye nk tgk la..dh setel ke blm tp rupe2nye..time aku pusing 2 aku nmpk lelaki 2 tgh angkat tgn nak lempang pempuan 2..huhuhu..time 2..menggigil tubuh aku cm aku plk yg nk kne lempang..nsib x jtuh plastik roti canai kt tgn aku nih..nape smpai cm 2 skali..kt tepi jln 2..siap nk lmpang lg..kecian..aku balik bilik...still rase menggigil bdn aku..sebab aku x pernah tgk org lelaki angkat tangan kt pempuan..dalam tv je pernah..

x thu sape yg salah..tp bende cm ni x sepatutnye berlaku..belum ade ape2 ikatan lagi dh pandai angkat2 tgn..nnti kalo dh khwin, x thu ape plk yg di angkat nyer..angkat kaki plk kot..huhu..
bak kate rafie..kalo malu org tgk..blah jela..x pyh la smpai nk lempang...btul2..aku sokong..hehee

so, aku harap kite sume dijauhkan dari orang2 cam 2..same2 la kite doakannye...amin..

4 comments:

  1. ish..ish..ish..
    sempat g wat drama..
    kot yer pon nak gado p la tmpat len..
    kat tsk kejut k yg xde org..
    eh yani sape pompuan 2...

    ReplyDelete
  2. ala..budak fpi yg pnh kapel
    ngn omputih 2..
    kak ruby ak rs name die

    ReplyDelete
  3. sangat x patot lau kene lempang

    ReplyDelete