Proud to Be Hottest

Proud to Be Hottest

Tuesday, October 19, 2010

. : .KAHWIN. : .


sile jgn terkejut ye bile tgk tajuk entry di atas..td, cik asiah ade bertanye soklan kt aku.."bile nk kawen". make, dgn selambe nye aku jawab "tahun depan, kot". plz jgn terjah dulu erk..huhu..actually perkare kawen ni mmg la tlh di bincangkn antare aku ngn en hooliganz marionz tu. die la yg nak sgt kawen thun dpn. aku rileks2 je..hahaha..tp bile pikir blk tarikh yg die nk sgt kawen tu..cm pelik plk..huhu..die ckp nk kawen 25hb 8 2011..konon2 sempena anniversary kiteorg yg ke-5..tp bukan kah time 2 kite sedang berpuase..haish, en Hooliganz marionz..kamu main rembat je ye..huhu

diluah mati emak..di telan mati bapak..bile aku ckp xnak kawen lg thun dpn..die tuduh aku xnak kawen ngn die pulak..suke ht kamu je kn..hoho..so, actually..x thu lg bile aku nk kawen nih..kiteorg x bgthu pun lg kt parent masing2 psal kawen nih. aku bgthu kt en hooliganz marionz..kalo die serius nk kawen thun dpn..call la mak aku..tnye..leh x nk kawen thun dpn...haaa..thu pun, malu ye..hihik..

so, kesimpulannye..aku x thu lg bile akan kawen..hehehe..tp one thing yg aku yakin n nk bgthu kt kamu sume nih..aku xkan bertunang. aku dh bgthu dh kt mak aku yg aku xnak bertunang dulu, setahun kemudian bru kawen..xnak la cm 2. aku nak, tunang n kawen..wt sekali harung je. bukn gelojoh or ape..cume xnk susahkn fmily en Hooliganz marionz..nnt xde la diorg kne turun naik flight byk kali ,kn..*aku kan wife yg baik..hahahak*

actually, mak aku 2 pun dh x sabar2 dh nk aku kawen, sj la tu nk suruh aku tinggalkn rumah cpt2..huhuhu. time mak cik aku kawen hr 2..sibuk je die duk tnye aku cm ni: "nanti majlis kite, kite nk wt tema warne ape".erk..ni sape yg nk kawen xtually nih. make aku ngn egonye jawab cm ni:"nth, x fikir lg, lgpun lambat lg..". rase cm poyo je..hihihik..pdahal..dr kecik smpai skrg, bile sebut pasal tema kawen..dlm kepala dh tercatat warne purple..hihik,. tp dulu, aku rembat je..asalkn wrne purple tp, skrg ni dh selective dh..nnt nk kawen nk tema light purple gitu..ahakz.

dh trlanjur citer psal kawen nih, nk citer terus la psl angan2 aku kalo aku kawen satu hr nnt..ngeee. nanti, kalo aku kawen, aku nk sume saudare mare aku, kawan2 rapat, TESLians (nk ke diorg dtg kt mjlis aku..huhu) pkai bju warne purple. aku nk sume warne purple la..pelamin, hantaran, cenderahati, langir rumh, bilik pengantin, kalo leh, air pun aku nk yg warne purple..tp bab air ni di bantah oleh mak ku..haish.. lepas 2 aku nk ade satu pintu gerbang kecik..konon2 nnt nak berjalan kt bawah tu..hahaha,,giler berangan aku nih.

lps tu hneymoon plk..dh kawen..mesti nk hneymoon,kn..hohoho..dulu time budak2 sekolah..x fikir pun nk hneymoon kt ne. tp skrg, dh byk sgt tgk citer korea kn..so, aku berangan la..nnt nk hneymoon kt KOREA...hihihik..so, en. Hooliganz Marionz, sile cari duit byk2 ye...ngehehehhee..

kla..dh naik geli dh citer pasal kawen nih..hehehe..kesimpulannye, kite hnye merancang tp tuhan yg menentukan dan ape yg ditulis kt atas 2 hnyelah angan2. sume org berhak mempunyai impian,kn..cume..terlaksana atau tidak..itu x pasti..yg pasti..pling lambat aku kawen, thun 2012..titik.*hahaha..terase gatal plk..tetttt*

2 comments:

  1. Singgah sini..nak kawen yerkkk..hahaa..gurau jer :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..dh singgah kt blog awak..

    ReplyDelete