Proud to Be Hottest

Proud to Be Hottest

Friday, April 22, 2011

. : .Hanya Berbaki 7 Hari je lagi. : .


mood: campur2

semakin hari semakin menghampiri saat itu. ya..saat meninggalkan gelaran sebagai student UKM. bile di hitung2..hanya tinggal 7 hari je lagi. perlahan2, kesedihan mula terasa. mule la nak mengimbau kenangan lame..huhuuhu.

tadi ade jumpe fiza n ika kt za'ba..diorang balik esok. sempat bersalam tadi. nth bile erk dapat jumpe korang..emmm..still samar2 lg.

emm..mcm mane nak manfaatkan mase 7 hari ni erk. actually ade plan somethin yg nak di buat wif someOne b4 habis studi ni. but, nampaknye..plan tu x menjadi. xpela..nak wt cam ne..simpan jela plan tu buat kenangan..sebagai tanda yg aku ade plan somethin for us...

haisshh..sayu je kan..nak tinggalkan sume nih. nanti sume dh bawak haluan masing2.aku x sure diorang akan ingat ke x kat aku nih...hohoho. but, i do hope korang sume akan dapat dtg time aku kawen nanti...hihihi. kan bes kalo bnde tu betul2 terlaksana...

~tinggal 7 hari lg nak duk cni..7 hari lg nak update blog..7 hari lg nak bukak fb n 7 hari lagi nak Download 2PM..:(



5 comments:

  1. wahhh..bestnya dah nak habis study..satu masa nanti, pasti akan merindui alam study.. =))

    ReplyDelete
  2. bukn dh nk hbs...dah hbs dh pun..huhu

    ReplyDelete