Proud to Be Hottest

Proud to Be Hottest

Tuesday, April 26, 2011

. : .Review Filem Senjakala. : .



hi guys..actually dah lame dh nak citer pasal ni tp asyik cancel je..hehe. sebenarnye takut nak wt entry ni..seram semacam je poster..nak tgk lame2 pun seram.

btw..ari tu, mase tgh2 musim exam..sempat aku ngn member2 pergi tgk wayang. since that time x banyak citer yg bes, so we had decided to watch senjakala sbb dulu tgk trailer die cm bes.

ok..aku x pndai nak review movie ni actually..not my field but this is my point of view about dis movie. aku bagi 3.5 bintang je utk filem ni. cite die keseluruhannya ok, xla teruk sangat. cume jalan citer die tu cam linear je. lps tu scene pun cam lambat je nak gerak. sampai wat kiteorg rase cam bile la nak klimaks ni. cam ne nak ckp citer die erk..emm..mcm lambat nak fahamkan penonton. cm tu la kot..huhu

emm..n then, dari segi seram tu..bagi aku x cukup seram la. biase2 je. so,korang yg belum tgk..x payah nak prepare tekak utk menjerit..hihihi. n then, part klimaks tu..yg part nak buang saka tu..cepat sgt la scene tu. macam rushing nak bg hbs cepat je...x puas tau x..cam xde cabaran je..huhuhu. last sekali part ending tu...emm..pening la nak pikir maksud die..

ape2 pun..nak gak ckp yg baju2 yg liyana jasmay pakai tu tersangat2 la lawa..hihii. rase cm nak g beli yg sebijik cm tu je...hahahak

7 comments:

  1. klu dibandingkan dgn khurafat mana lg best?

    ReplyDelete
  2. bg sy khurafat lg bes sbb cite tu full of suspen..cite ni kurang ckit

    ReplyDelete
  3. heeee, gad1s dh tg0k cter nie.....
    (=

    ReplyDelete
  4. kazisha belum sempat tgk cite ni..actually teringin nak tengok pun sebab ada Zahiril Adzim..hehe :p

    ReplyDelete
  5. kazisha..zahiril bes la gak berlakon dlm citer ni.die act cute je..hehe

    ReplyDelete